Sunday, 9 September 2012

episod 1 :di sini bermula....


Salam
Ini kisah cinta.kisah cinta antara saya dan si dia. 
Biar saja saya kenalkan die sebagai  “ MY” .
 kami berkenalan melalui laman social facebook 
atau dalam bahasa  kampungnya muka buku. 
Tak! Cinta kami tak sama pun dengan lagu “ cinta muka buka” najwa latif. 
Tapi iras iras tu adalah kot. Kami friend dalam fb tu dah lama. 
Kami selalu chating-chating. 
Biase la…mase chating tu, MY selalu sangat mintak no phone saya. 
Tapi saya buat tak tau jer. 
Bukan apa konon-kononya jual mahal la kan. Hehe…
Ok! Dipendekkan cerita.. bile dah lame sangat chating..
lastly saya pun bagi gak no phone saya. Time tu saya pikir…
tak pe kot, kawan je kan, tak salah pun. 
Die pun apa lagi, dah dapat no asyik call dan text saya.
 Saya pun tak tau kenapa hati saya ni gatal sangat nak layan die.
 Padahal memang saya macam tu pun. Hihihi.




 Dua hari kami berhubung MY tiba-tiba lamar saya jadi kekasih hati die.
 Katanya die terpaut hati, jatuh cinta kat saya kononya. 
Ish!! Macam tak logic kan, tak pernah 
jumpa tapi boleh cakap macam tu. 
Ah! Dah sah sah mamat romeo ni. Hahaha…tak pe tak pe. 
Saya tahu apa nak buat.
Sudahnya… sya terima je lamaran die. Dalam hati saya waktu tu, 
memang betul betul berniat nak main-mainkan perasaan die. 
Biar padan muka die.dush!!!! amekkau.
 Seingat saya 11hb mei iaitu hari jadi MY maka genaplah 
usia perkenalan kami seminggu. Yeahhh…SEMINGGU. 
Ceh! Baru seminggu dah kecoh.
 Tapi ape yang lebih menariknya adalah pada 12hb mei. 
Hari yang paling huru hara…yang mengubah 
segala-galanya antara saya dan MY.



to be contiued......




 

No comments:

Post a Comment